Karl-Erik siktar på världsrekordet

Jag hade tillsammans med Pierre bokat en flygning idag, men som vädret ser ut med dis och snöfall så blev flygningen inställd.

Läste en kul artikel om Karl-Erik som ska börja ta flyglektioner i Eslöv. Inte så konstigt kanske, men när man ser att han är 85 år, då blir man imponerad. Det inger respekt att vid 85 års ålder fortfarande ha motivationen att uppfylla sina drömmar. Han sätter sig nu på skolbänken för att plugga in all teori och börja flyga. Jag brukar säga att man ska leva i nuet och göra allt man vill medan man fortfarande är frisk, och inte skjuta allt på framtiden. Om Karl-Erik lyckas ta sitt flygcertifikat, då blir han världens äldsta pilot. 

Det som däremot inte imponerar på mig är den pilot som flög en Herkules vid en fallskärmsövning i Karlsborg. Han skulle antagligen imponera på folk som stod nere på marken när han flög på 5 meters höjd rakt över deras huvuden. Han satte i och med det både sig själv och andra inför en stor risk. Jag vet inte om militära piloter får flyga med andra gränser än oss andra flygare, (vilket de säkert får) men det här ser ju ut att varit helt korkat.

02s11-flygnyy-465_j_531293b.jpg

Annonser
Explore posts in the same categories: Flyg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: