AC/DC konsert i LA

Förbandet inför AC/DC:s konsert i Los Angeles var The Answer från Dublin, Irland. Jag har aldrig hört talas om det här gänget och tycker de var väl lite sisådär.

iceEn timme senare släcktes lamporna i Forum Arena och de cirka 20.000 i publiken reste sig i ett gemensamt vrål. Vi fick bevittna hur ett tåg rusade fram i full fart och helt okontrollerat körde rätt in på scenen med dunder och brak. AC/DC äntrade scenen och inledde med låten ”Runaway Train”. Det var en maffig inledning på konserten.

Alla låtar man kan förvänta sig spelades plus 3-4 från den nya skivan. Jag tycker att hela konserten kändes förutsägbar och bjöd inte på några överraskningar. Men den var helt klart sevärd. Det var två killar på raden bakom som stod och rökte en braja. Hmm, det kändes lite underligt. Det var synd att volymen skulle vara så förbaskat hög. Det skrålade alldeles för mycket och ljudet hade säkerligen blivit bättre om den sänkts något. Sin vana trogen avslutades konserten med ”For those about to rock” och sex kanoner ställdes upp på scenen och sköt salut. Nästa gång vi ska se AC/DC är i Globen i februari och då kommer jag använda öronproppar som förhoppningsvis dämpar skrålet.

Annonser
Explore posts in the same categories: Musik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: