Metallica ställde in i Globen

Något snopna blev vi ikväll då vi klev av tvärbanan vid Globen för att gå på Metallicas konsert. Hela perrongen var full av folk som stod och väntade på tvärbanan och tunnelbanan. Vi tittade på varandra och undrade om det varit något arrangemang på Hovet som var slut. Nja, det spelades väl ingen hockey idag? När dörrarna öppnades på tåget och jag fick syn på en kille i mössa som det stod Metallica på började jag ana att det här inte stod rätt till. Mycket riktigt fick vi höra att konserten var inställd.

Tidigare under kvällen hade Eric kommit hem till oss och ätit middag och vi åkte tillsammans till Globen. Vi gick till Globentorget där vi pratade med några vakter som berättade att bandet hade kommit upp på scenen och förklarat att de måste ställa in konserten eftersom James Hetfield hade blivit sjuk. Vi fick senare veta att han magsjuk förts till sjukhus.

Biljetterna gäller till ny konsert som eventuellt kommer att hållas i Globen i maj. Vi får hålla tummarna att det är i början av maj eftersom vi i slutet av maj åker till Storbritannien. Som det ser ut i Metallicas spelschema så kan det hända att de återvänder någon gång mellan den 18/5 – 14/6 då de har ett speluppehåll.

En video från senaste albumet att trösta sig med…..

Annonser
Explore posts in the same categories: Musik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s