Ryktet om min död är överdriven…

Under en månads tid har jag och Leena befunnit oss på MC semester i Storbritannien. Under våra resor skriver vi i resdagboken.se och därför uppdateras det inte så mycket här under den tiden. Vi har varit runt i Skottland och besökt en massa whisky destillerier och om dessa kommer jag säkerligen skriva om framöver. På hemvägen besökte vi en internationell MC träff i Southampton.

I söndags var vi på Ullevi i Göteborg där vi för tredje gången under ett halvår såg AC/DC. En mycket bra konsert som utökats med ytterligare en låt sen senast i Globen. Annars var upplägget exakt detsamma som tidigare och då också samma låtar. Skillnaden denna gång då de spelade på en utomhusarena, var att de som avslutning smällde av ett stort fyrverkeri på Ullevis kortsidas tak.

Annonser
Explore posts in the same categories: MC, Musik

2 kommentarer på “Ryktet om min död är överdriven…”

  1. Sven Wennerström Says:

    Kul!

    Vilket destilleri var bästa besöket? Jag tog en tur på Islay för ett par år sedan och besökte bl.a. Ardbeg. Men roligaste var tveklöst Laphroaig, som egentligen hade stängt för turister den dagen. Vi gick (efter tips)dit ändå och hittade en uttråkad anställd som gav oss en mycket grundlig, privat visning 🙂

  2. Bosse Says:

    Ardbeg hade den bästa guidningen och var mest frikostig av de destillerier vi besökte.
    The Glenlivet hade en guidning i turbofart men överaskade med att vi fick gå in i ett av lagerhusen. Det var intressant att få se de långa raderna med whiskyfat i lagerhusen och där fanns cirka 10.000 fat.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: