Hemliga resan

Som tradition har vi inom YCC East en tradition att arrangera ”Hemliga resan” som avslutning på mc säsongen. I år föll lotten på mig och Leena att anordna denna resa. 26 stycken var anmälda och vi samlades i Årsta. Där lät vi alla ta en varsin namnlapp och på en karta markera vart de trodde vi skulle åka. Sen begav vi oss iväg norrut. De som gissat att vi skulle söder ut kände redan nu att de förlorat.

Via Uppsala körde vi på Tidernas Väg och stannade för lunchrast vid Gysinge. På denna mygg beplågade plats syntes idag inte en ända mygga.

Ett par kilometer norr om Ockelbo svängde vi av till Vildmarksgalleriet. Här fanns det massor att titta på för den som var intresserad av jakt, och även för oss andra. Vi köpte med oss björnkorv som såldes fryst, så den skulle klara sig till vårt slutmål.

Nu närmade vi oss målet som var Bollnät. Jag svängde av på en mindre väg med en svans av 18 motorcyklar efter mig. Efter ytterligare några kilometer kom vi fram till Bollnäs MCK. Jag och Leena känner några av deras medlemmar sedan tidigare. Vi stuvade in sakerna så gott det gick på övervåningen. Anneli höll en förstahjälpen kurs för oss som uppskattades och kändes som en bra aktivitet innan kvällen tog sin början. Sen roade Bollnäs MC oss med femkamp där grenarna var kast med yxa, skuta pil med blåsrör, gevärskytte, slangbelleskytte och den klassiska grenen pilkastning.

På kvällen åt vi en helt underbar pasta buffé som Bollnäs MC och dess kockar ska ha en stor eloge för. Vid middagen hade vi även prisutdelning. Den som gissat närmas om vart vi skulle var Gun som trodde vi skulle till Sandviken. Hon vann en lite förstahjälpenkudde som lätt kan tas med på mc:n.

Annonser
Explore posts in the same categories: MC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: